Росіяни навіть маленьких дітей зробили учасниками війни проти України
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни навіть маленьких дітей зробили учасниками війни проти України

Росіяни навіть маленьких дітей зробили учасниками війни проти України
Джерело:  online.ua

У Росії навіть маленькі діти в певній мірі є учасниками гібридної війни проти України.
Таку думку в своєму блозі на ONLINE.UA висловив політтехнолог Олексій Голобуцький.
«Тільки тепер багато хто починає розуміти, що гібридна війна охоплює набагато більший простір, ніж окопи і госпіталі в тилу», - сказав Голобуцький.
«І що на ній комбатант кожен: кожен патріот щодня приймає десятки начебто дрібних рішень, які в підсумку впливають на розстановку сил не тільки на фронті, але і на міжнародній арені. Що читати, що дивитися і слухати, що купувати, куди їхати...», - продовжив політтехнолог.

Читайте також: Пу тін поспішає повернути Донбас, але у нього є небезпечна умова
На його думку, кожен громадянин країни-агресора так чи інакше бере участь у війні: підтримує активно або мовчанням, бореться в міру сил або їде.
«Власне, їх збочена логіка перетворила на комбатантів навіть малих дітей включно з немовлятами - яким тати ліплять картонні візочки-танки "На Київ!", а мами нашивають на боді флісові медальки і пістолети і розчулюються», - сказав Голобуцький.


Більше читайте на ONLINE.UA: Мало просто не любить Путина: канал "Дождь" тоже воюет против Украины


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?