Росіяни не повірили в панамські офшори Путіна: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни не повірили в панамські офшори Путіна: опубліковано відео

Росіяни не повірили в панамські офшори Путіна: опубліковано відео

Після публікації компромату про офшорні рахунки президента Росії Володимира Путіна і його найближчого оточення на вулицях Москви було проведено опитування: людям пропонували відповісти, чи вірять вони в дані розслідування. Більшість москвичів відповіли негативно.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео Радіо Свобода.
На питання «Чи вірите ви повідомленням преси про двохмільярдні панамські рахунки Путіна?» деякі респонденти відповіли без роздумів - «ні», а на прохання пояснити свою відповідь говорили про те, що «ЗМІ не можна вірити на 100% - хіба мало що говорять», або припускали «підступи ворогів».
Ще однією причиною невіри офшорним повідомленням виявилися новини про «підготовку інформаційного вкидання проти Путіна».
При цьому варто відзначити, що більшість опитаних, особливо молоді люди, заявили, що «швидше вірять» компромату, бо підтвердити або спростувати дані про гігантські багатства президента РФ неможливо.
«Все що завгодно може бути, ми ж половини не знаємо, що відбувається у нас в країні», - сказав один з опитаних.
«Звичайно, є (у Путіна ці гроші). Це ж, чорт забирай, очевидно», - заявив інший москвич.
Прозвучала також цікава думка про те, що Путіну красти нема чого: «У нього вся держава до його послуг».
Також значна частина москвичів заявила, що їм «все одно».


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, російський опозиціонер Олексій Навальний представив короткий аналіз розслідування на основі даних панамської юридичної фірми про президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?