Росіяни не припиняють обстрілів Бахмуту навіть на Великдень — військові ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни не припиняють обстрілів Бахмуту навіть на Великдень — військові ЗСУ

Росіяни не припиняють обстрілів Бахмуту навіть на Великдень — військові ЗСУ
Джерело:  online.ua

За словами командира 27-ї бригади Тероборони ЗСУ Романа Грищенка, злочинна армія РФ навіть у Великодні свята не припинила обстрілювати Бахмут та прилеглі населені пункти, застосовуючі тактику випаленої землі.

Джерело: Telegram 27-ї бригади ТРО ЗСУ

Що відомо про ситуацію в Бахмуті 

Військовий зазначив, що окупанти не зважають на Великодні свята і не припиняють обстрілювати житлові квартали Бахмуту.

Великдень. Але для ворога немає нічого святого. Він не припиняє зрівнювати з землею житлові райони Бахмута. Місто тримається лише завдяки силі Духу незламних українських воїнів, - підкреслює Грищенко.

Армія РФ вже втратила в Україні майже всіх спецпризначенців 

За словами військового оглядача Дениса Поповича у коментарі до публікації видання The Washington Post із посиланням на оприлюднені в Інтернеті військові документи Пентагону щодо втрати злочинною армією РФ до 95% особового складу підрозділів спецпризначення у війні проти України.

Тут проблема, очевидно, полягає в тому, що його неправильно використовували - використовували в якості штурмової піхоти. Тобто для штурму укріплених позицій для того, щоб захопити і прорвати оборону. Спецназ для цього не призначений, він призначений для певних завдань, досить конкретних та специфічних, - зазначає експерт.

ін вказав, що така ситуація свідчить про брак у російських окупантів кваліфікованої піхоти.

Можна погодитися з даними розвідки про те, що для відновлення цього потенціалу РФ знадобляться роки, - підкреслив Попович.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?