Росіяни не в захваті від вибору учасниці Євробачення-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Росіяни не в захваті від вибору учасниці Євробачення-2017

Росіяни не в захваті від вибору учасниці Євробачення-2017
Джерело:  online.ua

Росіяни не в захваті від рішення відправити від Росії на Євробачення-2017 Київ співачку з обмеженими фізичними можливостями Юлію Самойлову.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
Росіяни вважають, що обравши Самойлову учасницею Євробачення, Росія остаточно втратила і без того низькі шанси на перемогу, і запропонували інші кандидатури. Однією з них стала жертва згвалтування і героїня п'яти випусків російського шоу «Пусть говорят» Діана Шуригіна, якій відомий музичний блогер Enjoykin присвятив свою нову пісню.
Читайте також: Ро сійський письменник про Євробачення: у Путіна придумали, як насолити Україні


Заступник головного редактора Ехо Москви Володимир Варфоломєєв запропонував відправити на Євробачення до Києва Володимира Познера і Ренату Литвинову, які на початку березня розкритикували виступ одноногого танцюриста на шоу «Минута славы».



Користувачі також запропонували відправити до України дует Сергія Лазарєва і Сергія Шнурова.





Несподівано проти участі Самойлової в пісенному конкурсі Євробачення в Україні висловився співак Йосип Кобзон, відомий своєю підтримкою бойовиків на Донбасі.




Як повідомляв ONLINE.UA, вмережі збуджені скандальною інформацією про співачку Юлію Самойлову. Користувачі мережі переглянули сторінки артистки в соцмережах і виявилося, що вона в 2014 році підтримувала військову окупацію України Росією. Більш того, співачка в 2015 році виступила в окупованому Криму і була внесена в базу Центру "Миротворець".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?