Росіяни обстріляли гуманітарну точку у Херсонській області — є поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни обстріляли гуманітарну точку у Херсонській області — є поранені

Росіяни обстріляли гуманітарну точку у Херсонській області — є поранені
Джерело:  online.ua

19 листопада у смт Білозерка, що у Херсонській області, армія Російської Федерації обстріляла гуманітарну точку під час роздачі хліба — згідно з останніми даними, 5 людей отримали поранення.

Джерело: заступник керівника Офісу президента  Кирило Тимошенко  в Telegram

Щонайменше 5 людей поранені після обстрілу росіянами Херсонщини

Російські терористи обстріляли гуманітарну точку під час роздачі хліба. Сталося це в Білозерці на Херсонщині. Внаслідок підступного обстрілу поранено 5 осіб, - повідомив представник комнади Володимира Зеленського.

Фото - скриншот

Окрім того, Кирило Тимошенко додав, що в результаті наїзду автомобіля на міну на відрізку дороги між населеними пунктами Берислав-Зміївка у п’ятницю одна особа загинула, ще одну травмовано.

Не можна також не згадати про те, що у Бериславському районі на Херсонщині внаслідок підриву на вибухонебезпечному предметі загинули та поранені цивільні.

Нагадаємо, за словами представників Оперативного командування "Південь", армія Російської Федерації тримає під вогневим контролем правий берег Дніпра і звільнений від окупантів Херсон. Окрім того, наголошується, що один із цивільних у місті загинув внаслідок осколкових поранень після обстрілів окупантів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?