Росіяни обстріляли Херсон. Є загиблі і поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни обстріляли Херсон. Є загиблі і поранені

Росіяни обстріляли Херсон. Є загиблі і поранені
Джерело:  online.ua

За словами першого заступника голови Херсонської облради Юрія Соболевського, 21 листопада окупаційна армія РФ завдала ракетних ударів по цивільній інфраструктурі у звільненому Херсоні.

Джерело: Facebook-сторінка Юрія Соболевського

Що відбувається у звільненому Херсоні 

У нас знову прильоти в Херсоні, знову по цивільній інфраструктурі. Є поранені цивільні, медична допомога надається, - зазначив Соболевський.

За інформацією "Суспільне Херсон", вибухи у місті почали лунати з 11 години ранку.

Представники Херсонської ОВА зазначили, що протягом минулої доби російські окупанти обстріляли мікрорайони звільненого Херсона та навколишні населені пункти, вдарили по місту Шевченкове Куп'янського району Харківщині.

 Повідомляється, що у Херсоні були вибухи у мікрорайонах: Острів, Кіндійка, Воєнка. Внаслідок влучання у п’ятиповерховий будинок на Острові легко поранило чоловіка. У деяких будинках вибило вікна.

Страждають від обстрілів також прилеглі до правого берега села: Львове, Ольгівка, Бургунка, Одрадокам'янка, Миколаївка.

Окупанти ведуть вогонь з танків, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Антонівка, Велетенське, Новокаїри, Новотягинка, Понятівка, Токарівка, Веселе, Висунці, Клапая та міста Херсон.

У той же час законний мер окупованого армією РФ Мелітополя Іван Федоров зазначив, що у Мелітопольскому районі Запорізької області в результаті чергового вибуху було зруйновано військову базу окупантів.

У тимчасово окупованому селищі Веселому пролунали три потужні вибухи.

За уточненою інформацією, рашисти невдало покурили на своїй же військовій базі, яка розміщувалась на території одного із фермерських господарств. В офісній будівлі проживав особовий склад, а поруч з нею дислокувалася військова техніка окупантів, - зазначив Федоров.

При цьому він вказав, що місцеві жителі повідомили про суттєві руйнування.

Що відомо про обстріли на Харківщині 

 Вчора ввечері у Куп'янському районі в м. Шевченкове окупанти завдали удар по житлових будинках.

У двоповерховому багатоквартирному будинку були люди. Жінка 30 років загинула, жінка 60 років отримала опіки. Ще один чоловік під завалами, працює ДСНС. Інформація уточнюється.

Обстріли Запорізької області 

За минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Новоданилівка, Малинівка, Щербаки, Ольгівське, Кам'янське, Комишуваха, Білогір'я, Дорожнянка, Залізничне, Гуляйполе, Оріхів, Малі Щербаки, Степногірськ.

Надійшло 23 повідомлення про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями РФ. Дані щодо наслідків уточнюються.

Обстріли на Дніпропетровщині 

Ворог знову тероризував Нікопольщину. Протягом ночі росіяни обстріляли Нікопольську, Марганецьку та Мирівську громади.

У Нікополі поранений 78-річний чоловік. У місті пошкоджені кілька приватних будинків, автівки та моторний човен.

У Мирівській та Марганецькій громадах люди не постраждали. Наслідки обстрілів ще уточнюються.

Обстріли на Донеччині та Луганщині 

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник веде оборону на зайнятих раніше рубежах. Зафіксовано ворожі артилерійські обстріли, зокрема, в районах Макіївки, Невського, Новоселівського, Площанки і Стельмахівки.

Вночі — поодинокі обстріли вздовж лінії фронту, зокрема населених пунктів Торецької, Очеретинської, Мар'їнської громад.

Крім того, обстріли Торського та Зарічного Лиманської громади.

На ранок — активізація бойових дій в районі Авдіївки та Вугледара.

У деокупованих громадах — Святогірській та Лиманській — частково відновлено електропостачання.

У прифронтових громадах області роздаються буржуйки, матеріальна та гуманітарна допомога. По області облаштовуються Пункти незламності.

За минулу добу на Донеччині: 3 поранених цивільних за добу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?