Росіяни обурені новим дивним рішенням Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни обурені новим дивним рішенням Путіна

Росіяни обурені новим дивним рішенням Путіна
Джерело:  online.ua

Російським журналістам із видання "Проєкт" вдалося дізнатися, як очільник Кремля Володимир Путін, який входить в групу ризику у випадку зараження на коронавірус, вирішив уберегти себе від хвороби. За словами представників медіа, всі, хто хоче з ним особисто зустрітися, повинні пройти обов'язковий 14-денний карантин. Наразі відомо, що глава РФ максимально ізолював себе від людей, в яких може бути коронавірус. Усіх, хто мають намір зустрітися з ним, відправляють на обов'язковий карантин, не залежно від посади та титулів, передає ONLINE.UA.

"Для цього в Росії всіх, хто має зустрітися з Путіним, розподіляють між двома містами – Москвою та Сочі. В останньому місці для цього виділили пансіонат "Дагомис". При цьому перебувати карантин там доводиться у номері. І лише за негативного результату тесту на коронавірус, чиновників переводять у пансіонат "Русь". Там правила перебування дещо легші – можна гуляти по території. Лише після 14-денного карантину людей допускають до Путіна", - йдеться в повідомленні.

Що стосується столиці РФ, то там карантин доводиться відбувати на одній із державних дач. Журналісти стверджують, що інша ситуація склалася з наближеними до Путіна особами. Деякі з них змушені жити на території президентської резиденції в Ново-Огарьово в гостьовій частині, однак місць там більше немає.

Варто зазначити, що незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков вже встиг спростувати ці дані, назвавши їх брехнею.

"Ні, ці повідомлення не відповідають дійсності. В Адміністрації президента, як і всюди, є хворі, є ті, хто перехворіли, є ті, які хворіють – це неминучий процес. Особливих заходів карантину немає. Є, звичайно, постійно триваючий процес, ще з березня місяця, процес тестування. Так, це регулярно, в посиленому режимі, але це пов'язано зі специфікою роботи", – каже представник Путін.

Прості росіяни в соціальних мережах кажуть, що більше довіряють розслідуванню журналістів, ніж словами Пєскова.

"Я навіть не здивований: поки прості люди помирають - цар ухвалює такі абсурдні рішення; це все в стилі Кремля; їм навіть правду нам соромно сказати; ганьба такому президенту - думає лише про себе", - коментують новину користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що пропагандисти з команди очільника Кремля Володимира Путіна знову осоромилися через Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?