Росіяни поновили тактику обстрілів захоплених територій для дискредитації ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни поновили тактику обстрілів захоплених територій для дискредитації ЗСУ

Росіяни поновили тактику обстрілів захоплених територій для дискредитації ЗСУ
Джерело:  online.ua

Війська російських загарбників поновили тактику обстрілів захоплених населених пунктів для дискредитації Збройних сил України в очах місцевого населення.

Джерело: Телеграм Центру протидії дезінформації при РНБО

РФ обстрілює захоплені території

Окупаційні війська поновили тактику обстрілів захоплених населених пунктів для дискредитації ЗСУ в очах місцевого населення. Важливо: перед обстрілами окупанти озвучують місцевому населенню інформацію про планування наступу силами ЗС України, - повідомили в ЦПД.

Також у Центрі розповіли про інші маніпуляції, до яких вдаються російські війська.

Міноборони рф повідомило, що політичне та військове керівництво України «наказує нацбатам знімати постановочні відео про нібито скоєні військовими росії вбивства мирних громадян та мародерство». Застерігаємо: це – маніпуляція!

Також в ЦПД нагадали, що РФ буде намагатися показати санкції як русофобію.

Пропагандисти рф продовжують просувати тези «ні русофобії, росіяни не мають відповідати за путіна, росіяни не мають страждати від санкцій». Зазначене було озвучено в ефірі італійського телеканалу «RAI» Мариною Овсянниковою, яка раніше виходила на телебаченні рф з антивоєнним плакатом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?