Росіяни та білоруси більше не можуть бронювати житло на Airbnb
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни та білоруси більше не можуть бронювати житло на Airbnb

Росіяни та білоруси більше не можуть бронювати житло на Airbnb
Джерело:  online.ua

Платформа для оренди житла Airbnb заборонила користувачам з Росії та Білорусі здійснювати бронювання на сайті з 4 квітня.

Джерело: повідомлення компанії

Росіяни та білоруси більше не зможуть жити в Airbnb-помешканнях

Всі бронювання в Росії та Білорусі, що розпочинаються 4 квітня 2022 року і пізніше, скасовані. Ще на початку березня Airbnb повідомила про зупинку всіх операцій на території країни-агресора та Білорусі.

Це означає, що бронювання житла у Росії та Білорусі припинено, а гості з цих країн більше не зможуть оформити бронювання будь-де.

Календарі оголошень в Росії та Білорусі заблоковані. Прийом нових гостей тепер неможливий. … Гостям з Росії та Білорусі більше не доступне оформлення бронювань на Airbnb, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що раніше іноземці бронювали житло на українських Airbnb, не плануючи приїжджати, а щоб підтримати українців грошима. В результаті вони забронювали житла на 15 млн доларів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?