Росіяни тікають зі своїх позицій у Херсонській області
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни тікають зі своїх позицій у Херсонській області

Росіяни тікають зі своїх позицій у Херсонській області
Джерело:  online.ua

За словами Генштабу ЗСУ, на Харківському напрямку армія РФ поспіхом тікає із награбованим. Окрім того, наголошується, що в Херсонській області окупанти також відійшли зі своїх позицій в деяких населених пунктах.

Джерело:  зведення Генштабу ЗСУ

Що відбувається у Харківській області

В результаті успішного контрнаступу наших військ на Харківському напрямку російські війська гарячково покидають свої позиції та тікають з награбованим вглиб тимчасово зайнятих територій або на територію РФ. Зокрема, стало відомо, що близько 150 військовослужбовців збройних сил Російської Федерації виїхали колоною з Борщової та Артемівки Харківської області на двох автобусах, одній вантажівці та на 19 викрадених легкових автомобілях, - йдеться в повідомленні.

Якою є ситуація у Луганській області

Окрім того, українські воїни підтверджють, що ідентичну ситуацію фіксують і в місті Сватове Луганської області.

Згідно з останніми даними, росіяни залишили населений пункт на 4 вантажних автомобілях "Камаз", 20 броньованих машинах "Тигр" та викрали понад 20 легкових автомобілів місцевих жителів".

Що відбувається у Херсонській області

В Херсонській області окупанти також відійшли зі своїх позицій в деяких населених пунктах. У зв’язку з великими втратами у живій силі російські загарбники вигнали всіх місцевих жителів з Центральної міської лікарні у Новій Каховці та використовують її виключно для своїх військових, - розповідають українські воїни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?