Росіяни тренуються стріляти на Донбасі, а деякі не знають, де вони - розвідник
Категорія
Події
Дата публікації

Росіяни тренуються стріляти на Донбасі, а деякі не знають, де вони - розвідник

Росіяни тренуються стріляти на Донбасі, а деякі не знають, де вони - розвідник
Джерело:  online.ua

Екс-розвідник, інструктор-волонтер Олег (Птах) Бондаренко розповів, що військові з російських училищ тренуються в зоні АТО на Донбасі стріляти, а деякі з них при цьому думають, що стрільби відбуваються на полігоні в Росії.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Ми землю свою захищаємо. Пафосно, чи не пафосно, але так воно і є. А ті - вони воюють на відстані. У них віртуальна війна. Він кнопку натискає і навіть не розуміє, що тут прилітає. Точніше, розуміє, але для нього ці всі смерті, які тут, це так - о-па, є, у мене сьогодні мінус 20 "укрів", краса, запишемо собі... Для них це змагання", - сказав волонтер.
За його словами, після випуску з училищ російські військові їдуть на Донбас на "практику".
"Ще ж в 2014-му сюди, на Донбас, приїжджали артилеристи з училищ, відстрілювали - бойові стрільби у них були на нашій території... Це з 2014-го року триває. Вони випускаються з училищ і приїжджають сюди на "практику". стрілянина по живих мішенях. Все", - зазначив розвідник.
Читайте також: Якщо здамо Донбас, відхопити частину України захочуть ще три держави - розвідник
При цьому, за словами розвідника, військові РФ розповідають, що не знали, що перебувають на території Донбасу.
"Вони сюди приїжджають здавати практику. Скільки було перехоплено таких переговорів?.. А коли ми їх ловили - вони розповідали, що думали, що знаходяться на ростовському полігоні", - заявив Бондаренко.
"Було багато розповідей про те, як вони заходили в магазини і намагалися розплачуватися рублями. Коли ж їм говорили, що тут гривні ходять, запитували: а де ми? В Луганській області? Ой, а ми думали, ми в Ростовській... Як би то не було, для них це віртуальне все. Для нас це більше ніж матеріальне. А для них - віртуальне. Якось так", - додав він.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Путін не награвся, питання великої війни з Росією вже не стоїть - український розвідник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?