Росіяни у Бахмуті перейшли до "сирійської" тактики
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни у Бахмуті перейшли до "сирійської" тактики

Росіяни у Бахмуті перейшли до "сирійської" тактики
Джерело:  online.ua

У Бахмуті армія Російської Федерації перейшла до застосування тактики випаленої землі. Згідно з даними командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського, наразі ситуація у місті-фортеці справді складна, однак контрольована.

Джерело: Ukrainian military TV

Армія РФ неочікувано змінила тактику ведення війни у Бахмуті

Ворог перейшов до так званої "сирійської" тактики випаленої землі. Знищує будівлі та позиції ударами авіації і вогнем артилерії. Оборона Бахмута триває. Ситуація складна, але контрольована, - повідомив Олександр Сирський.

За словами командувача Сухопутних військ ЗСУ, українським захисникам вдалося виснажити своїми діями Групу "Вагнера", тому в армії РФ не залишилося варіантів окрім як залучати до боїв за Бахмут спецпризначенців та десантно-штурмові підрозділи.

Що важливо розуміти, бої мають жорсткий характер з обох боків.

Не можна також не згадати про те, що Олександр Сирський 9 квітня побував на найгарячіших ділянках фронту на Бахмутському напрямку. Йому доповіли командири військових частин.

Окрім того, наголошується, що командувач Сухопутних військ ЗСУ на місці ухвалив важливі оперативні рішення та поставив задачі.

Росіяни втрачають можливість для нових атак в Бахмуті — експерт

Як стверджує військовий експерт Олександр Коваленко, наступальний потенціал російських окупантів у місті-фортеці почав стрімко знижуватися на тлі масштабних втрат у живій силі та нових поразок на полі бою.

За його словами, бойовики Групи "Вагнера" в Бахмуті залишились без необхідного забезпечення, а підрозділи злочинної армії РФ стикаються із великими труднощами під час боїв у межах міста.

Коваленко звертає увагу на те, що окупанти переоцінили ресурси та почали перерозподіляти їх по інших напрямках фронту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?