Росіяни вдвічі збільшили кількість ракетоносіїв в Чорному морі
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни вдвічі збільшили кількість ракетоносіїв в Чорному морі

Росіяни вдвічі збільшили кількість ракетоносіїв в Чорному морі
Джерело:  online.ua

Українців закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, адже військові РФ вдвічі збільшили чисельність підводних ракетоносіїв в Чорному морі.

Джерело: спікер ОК "Південь"Владислав Назаров

Росіяни вдвічі збільшили кількість ракетоносіїв в Чорному морі

Ворог збільшив кількість ракетоносіїв в Чорному морі у двічі: наразі на бойовому чергуванні 2 підводних ракетоносії, споряджені 8 "Калібрами, - повідомив Назаров.

Він наголосив, що враховуючи посилення розвідувальної ворожої активності за допомогою безпілотників та наявну інформацію про імовірну готовність їх авіації до застосування, варто бути уважними до сигналів повітряної тривоги.

Ми вдячні, що ви вірите в сили протиповітряної оборони, але пам’ятайте, що під час їх роботи важливо перебувати в безпечних місцях, не фіксувати та не висвітлювати те, що зорієнтує ворога, - наголосив спікер.

Чорне море у війні з РФ

Росіяни використовують Чорне море для завдання ударів по території України. У морі майже постійно перебувають кораблі та підводні човни, здатні запускати ракети "Калібр".

На початку війни контроль над Чорним морем переважно мала Росія. Однак після знищення російського флагманського корабля "Москва" українським військам вдалося отримати переломити ситуацію.

Тепер, російські кораблі тримаються ближче до східної частини Криму, щоб їх не дістали українські ракети.

Зазначимо, останнім часом почастішали ракетні обстріли з боку російських військ, які стаються переважно вночі.

Як пояснювали в ЗСУ, таку тактику окупанти застосовують для того, щоб ускладнити роботу українській ППО, а також виснажити українське населення довготривалими нічними атаками.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?