Росіяни викрали моряків вантажного судна SMARTA
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни викрали моряків вантажного судна SMARTA

Росіяни викрали моряків вантажного судна SMARTA
Джерело:  online.ua

Українська омбудсвумен Людмила Денісова офіційно повідомила, що 11 квітня російські військові захопили у полон моряків вантажного судна SMARTA і вивезли у невідомому напрямку.

Джерело: Фейсбук-сторінка Людмили Денісової

РФ захопила моряків вантажного судна SMARTA

Як стверджує українська омбудсвумен, моряків викрали на території Маріупольського морського торгівельного порту.

Варто звернути увагу на те, що екіпаж SMARTA був під прапором Ліберії, викрадена також дружина капітана судна, яка в той час перебувала на борту. За попередніми даними, їх вивезли у напрямку тимчасово окупованого Донецька.

Варто зазначити, що викрадені 18 осіб - це громадяни України, 1 – громадянин Єгипту. Зв’язку із ними немає. Перед захопленням моряків російські війська обстрілювали судно.

Людмила Денісова звертає увагу на те, що суховантаж зайшов у порт Маріуполя 21 лютого і мав прямувати до Туреччини. Проте через російську військову агресію він не отримав дозвіл на вихід у море і залишився пришвартованим у порту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?