Росіяни вирішили "здати" Януковича: з'явилися гучні подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни вирішили "здати" Януковича: з'явилися гучні подробиці

Росіяни вирішили "здати" Януковича: з'явилися гучні подробиці
Джерело:  Коммерсант

Колишній депутат Держдуми Росії від Комуністичної партії Денис Вороненко дав Генеральній прокуратурі України свідчення проти колишнього президента країни Віктора Януковича у справі про держзраду.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Коммерсант".
За даними журналістів, Вороненко частково підтвердив слідчим свідчення, які раніше дав інший екс-депутат Думи Ілля Пономарьов, який отримав влітку 2016 роки посвідку на проживання в Україні. Пономарьов зустрічався з українськими слідчими, в тому числі з головним військовим прокурором України Анатолієм Матіосом, в грудні і січні. Слідчим він розповів про домовленості між Януковичем і Кремлем. Досі Пономарьов був єдиним депутатом ГД, який дав свідчення у справі Януковича.
За словами джерела російського видання, близького до ГПУ, Денис Вороненко "сам проявив ініціативу, вийшов на генпрокурора України Юрія Луценка і дав свідчення у справі Януковича".
Як повідомляв ONLINE.UA, суд дозволив затримання втікача екс-президента України Віктора Януковича, екс-глави МВС Віталія Захарченка та екс-керівника поліції Києва Валерія Коряка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?