Росіяни взяли в полон водія обстріляного в Попасній евакуаційного автобуса
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни взяли в полон водія обстріляного в Попасній евакуаційного автобуса

Росіяни взяли в полон водія обстріляного в Попасній евакуаційного автобуса
Джерело:  online.ua

Росіяни взяли в полон водія обстріляного евакуаційного автобусу в Попасній. Вони змусили його зніматися в пропагандистському ролику для російського телебачення.

Джерело: Сергій Гайдай

29 квітня ворожа ДРГ із гранатомета обстріляла евакуаційний транспорт у Попасній.

Декілька груп українських військових побували на місці розстрілу евакуаційного транспорту, але виявили один пошкоджений автобус, людей у ньому не було, лише сліди крові. Другий автобус, який віз гуманітарну допомогу і на зворотному шляху мав забрати людей, не знайшли, зв'язку з водієм не було, - повідомив Гайдай.

Голова ОВА повідомив, що сьогодні, після двох діб пошуків, Михайло Панков (водій) знайшовся.

Росіяни записали з ним пропагандистське інтерв'ю та показали по центральному рашистському телеканалу. Окупанти змусили його говорити, що українська влада не займається евакуацією людей, що ми кинули своїх на призволяще. Брехня, якою росіяни тільки і живуть. Розумію, що іншого варіанту Михайло не мав. Слава Богу, він живий. Але орки тепер тримають його в полоні. Також це означає, що росіяни заволоділи шкільним автобусом і можуть використати його для своїх провокацій.

Гайдай підкреслив, що Михайло Панков - звичайний вчитель історії Врубівської школи щодня протягом багатьох тижнів допомагав попаснянам виїхати в безпеку, іншим привозив харчі, сам неодноразово потрапляв під обстріли, але цього разу не пощастило.

Ми зробимо все можливе для його визволення! – повідомив Гайдай.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?