Росіяни знову зупинили рух автомобілів по Кримському мосту
Категорія
Події
Дата публікації

Росіяни знову зупинили рух автомобілів по Кримському мосту

Росіяни знову зупинили рух автомобілів по Кримському мосту
Джерело:  online.ua

За інформацією російських ЗМІ, автомобільний рух по Кримському мосту знову було зупинено, ймовірно, через загрозу атак з боку українських військових.

Джерело: РосЗМІ

Що відомо про ситуацію в районі Кримського мосту 

Російські ЗМІ повідомляють, що жителів окупованого Росією Криму просять зберігати спокій.

Щодо причини зупинки руху автотранспорту на даний момент інформації немає.

Тих, хто знаходиться на мосту і в зоні огляду, просимо зберігати спокій і виконувати вказівки співробітників транспортної безпеки, - йдеться у повідомленні окупантів.

У той же час, за інформацією колишнього співробітника КДБ і Служби зовнішньої розвідки Росії Сергія Жирнова, під час серії потужних вибухів в районі Кримського мосту 12 серпня російські туристи , які відпочивали на пляжі неподалік, поводилися як зомбі під час зйомки вибухів.

Він зазначив, що поки точно не можна сказати, що саме сталося на Кримському мосту в суботу, 12 серпня.

Можливо, вони екіпірували міст якимись димовими шашками, які включаються тоді, коли є небезпека ракетного удару, - припускає експерт.

Жирнов зазначив, що невідомо, чи пов'язане задимлення на мосту з українським ракетним ударом, або ж російська сторона сама використовувала задимлення як захист під час навчань.

З іншого боку, ми бачили, що удари були. Тому що в мережі дуже багато відеоматеріалів. При чому, матеріали абсолютно марсіанські. Це коли стоять на березі моря (туристи) і знімають як по них б'ють українські ракети. У них в головах це абсолютно не ув'язано ніде. Вони дивляться і кажуть: "О, вдарили!", "Ваня, а ну-ка вилазь з води, вже ти там пересидів, через пів години підеш назад"... Я не знаю, в якому місці їх вирощують, хто їх посилає на Азовське море або на Чорне море, - зазначив аналітик.

Що відбувається в Криму після ударів ЗСУ  

Партизани показали, як на території тимчасово окупованого росіянами Криму - біля села Переможне в районі Джанкою виглядає аеродром противника.

Фотографії з ворожого об'єкта в Telegram опублікував партизанський рух "Атеш". Партизани зазначили, що мають джерела, які постійно їм доповідають про те, що відбувається на аеродромах загарбників.

Один з них - аеродром в с. Переможне, Джанкой (45.701799, 34.414216). Нічого не відбувається без нашого відома. Завдяки взаємовигідній співпраці між військовими ЗС РФ і "Атеш" ми знаємо кожен крок і дію рашистів! - йдеться у повідомленні партизанського руху.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?