Росіянин знайшов невідоме фото Путіна і просить за нього півмільйона
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіянин знайшов невідоме фото Путіна і просить за нього півмільйона

Росіянин знайшов невідоме фото Путіна і просить за нього півмільйона

Житель Пітера виставив на торги за півмільйона рублів рідкісний автограф і фото президента Росії Володимира Путіна в студентські роки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комсомольську правду.
Як повідомляє видання, розбираючи архіви 5 років тому, чоловік виявив фото молодого Путіна. Будучи студенткою Ленінградського університету, мама росіянина працювала разом з майбутнім президентом в одному студентському загоні. Інший документ, який виявив чоловік - розпис майбутнього президента за здачу іспиту з техніки безпеки.

Читайте також: Чиновницю Путіна, яка розмірковувала про Україну, висміяли влучною фотожабою
Продати фото, на якому Путіну близько 20 років, і автограф петербуржець зважився тільки зараз. Шукати бажаючих він вирішив на сервісі розміщення оголошень.
За автограф і рідкісне фото він запросив півмільйона рублів - на менше не згоден.




Як повідомляв ONLINE.UA, уповноважений при президенті Росії з прав дитини Анна Кузнецова натякнула на маніпуляції свідомістю дітей з боку опозиції, яка останнім часом провела кілька масових акцій в містах Росії.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?