Російська біатлоністка зробила несподівану заяву щодо свого переходу в збірну України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Російська біатлоністка зробила несподівану заяву щодо свого переходу в збірну України

Російська біатлоністка зробила несподівану заяву щодо свого переходу в збірну України
Джерело:  24 канал

Натуралізована українська біатлоністка Анастасія Рассказова розповіла про свій перехід у збірну України, зазначивши, що тепер у неї є стимул працювати далі, передає ONLINE.UA з посиланням на biathlon.com.ua.

"Чесно, взагалі нічим не задоволена в цьому сезоні. Початок ще якось більш-менш складався, показувала непоганий рівень, і сподівалася до останнього, що поїду на юніорський чемпіонат світу. Але дозволу на виступ за Україну довго не було, через це я дуже засмутилася", – сказала Рассказова.

Вона також наголосила, що жалю, що перейшла до збірної України, немає.

"Навпаки, є якийсь стимул працювати далі. Так, були якісь проблеми з документами, з дозволом, але це все позаду. Далі буде новий сезон – нові можливості", - каже спортсменка.

Варто зазначити, що інша натуралізована українка Катерина Бех вже виграла спринт та гонку переслідування на юніорському чемпіонаті світу в словацькому Брезно-Осрблі. Дівчина розповіла, з якими труднощами зіштовхнулася під час змагань та завдяки чому вдалося перемогти.

Як відомо, у серпні 2018 року росіянки Катерина Бех, Анастасія Рассказова та Оксана Москаленко отримали громадянство України і вже виступають за збірну України.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно американська скелетоністка Кеті Уландер заявила, що президент РФ Володимир Путін зіпсував Олімпіаду у Сочі. Вона згадала про допінговий скандал, який виник довкола змагань, а також те, що після Олімпійських ігор очільник Кремля віддав наказ напасти на Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?