Російська фігуристка, яка заявляла про користь допінгу, буде виступати за Україну
Категорія
Спорт
Дата публікації

Російська фігуристка, яка заявляла про користь допінгу, буде виступати за Україну

Російська фігуристка, яка заявляла про користь допінгу, буде виступати за Україну
Джерело:  Чемпіонат

Сьогодні стало відомо, що 13-річна російська фігуристка Анастасія Шаботова отримала дозвіл Федерації фігурного катання Москви виступати за Україну. Про це йдеться в документі, опублікованому на офіційному сайті організації, інформує ONLINE.UA з посиланням на Championat.

Додаткова інформація про причини, які змусили юну фігуристку з Москви поміняти громадянство, не наводиться.

На початку 2019 року спортсменка виявилася в центрі скандалу, коли в ході онлайн-трансляції в своєму Інстаграмі розповіла, що для успішних та стабільних виступів потрібно приймати допінг.

«Як виступати стабільно? Випити багато допінгу – і виступаєш стабільно. Ось і все. Тільки треба правильний допінг пити. В «Кришталевому» п’ють або не п’ють? Звичайно, п’ють», – розповіла фігуристка.

Анастасія Шаботова займається фігурним катанням в спортивній школі «Снігові барси». Представниками відділення «Кришталевий» Центру спорту та освіти «Самбо-70» свого часу були олімпійська чемпіонка Юлія Ліпницька і дворазова срібна призерка Олімпійських ігор Євгенія Медведєва. Фігуристкою відділення «Кришталевий» є олімпійська чемпіонка Аліна Загітова.

Нагадаємо, що останні Європейські ігри для України завершились сенсацією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?