Російська опозиціонерка зробила скандальну заяву про Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

Російська опозиціонерка зробила скандальну заяву про Крим

Російська опозиціонерка зробила скандальну заяву про Крим

Російська опозиціонерка Ірина Хакамада, яка  на виборах до Держдуми Росії  йшла за списком «Партії роста», заявила про неможливість повернення Росією окупованого Криму до складу України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Радио Свобода.

«Крим все одно віддати неможливо, якщо говорити не по-дилетантські, не по-журналістські, а професійно. Його можна компенсувати, можна легалізувати», — сказала вона.

За словами Хакамади, у політиці заяви про крадіжку територій не зовсім доречні.

«Японці можуть говорити, що острови крадені Курили. Ця лексика не для політичних рішень – це лексика для гучних програм. А реально, хто хоче встановити мир і розуміти, що будь-яка война має бути закінчена, будуть вирішуватись проблеми паралельно і з Кримом, і з Донецьком, і з Україною», — вважає вона.

Опозиціонерка додала, що якщо не буде політичної волі на вирішення проблем, «а буде лишь наярювання риторіки, то ми і усі втягнуться в безкінечну сурогатну війну, у якій постраждають, насамперед, Росія і Україна».

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ірина Хакамада заявляла, що американці будуть намагатися усіма можливими способами повернути Крим до складу України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?