Російська співачка зняла відвертий кліп у Потапа: з'явилися фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російська співачка зняла відвертий кліп у Потапа: з'явилися фото і відео

Російська співачка зняла відвертий кліп у Потапа: з'явилися фото і відео
Джерело:  YouTube

Російська співачка і телеведуча з українським корінням  Лоліта Мілявська  випустила кліп на пісню "На Титаніку", яку зняв для неї продюсерський центр репера Потапа MOZGI Production.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал співачки.
Прем'єра кліпу відбулася сьогодні, 14 листопада, в день народження артистки.
"Сьогодні, в день народження, у мене теж є для вас подарунок - прем'єра кліпу "На Титаніку", - написала Лоліта в своєму Instagram.
Читайте також: Українська співачка в новому кліпі стала грабіжницею
До слова, співачці виповнилося 53 роки.
Режисером відеоряду виступив Леонід Колосовський, автором музики і слів - Андрій Фролов.


У кліпі Лоліта потрапляє до терапевтичної групи, де ділиться своєю історією. Разом зі співачкою там присутні відчайдушні домогосподарки, загнані офіс-менеджери, а також дівчата легкої поведінки. Всі вони вислуховують історію Лоліти. В результаті розмова перетворюється на справжній хаос з елементами еротичних сцен, де пильність зберігає лише сама співачка.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше підопічні продюсерського центру MOZGI Entertainment репера Потапа група Mozgi презентувала новий кліп на композицію "Поліцаї".






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?