Російська сторона звинуватила офіс Зеленського у саботажі обміну - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Російська сторона звинуватила офіс Зеленського у саботажі обміну - подробиці

Російська сторона звинуватила офіс Зеленського у саботажі обміну - подробиці
Джерело:  online.ua

Адвокат засуджених в Україні росіян Валентин Рибін заявив про перенесення обміну на невизначений строк. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агенцію ТАСС.

За словами юриста, він звинувачує у цьому Офіс президента Володимира Зеленського.

"Поки що переноситься обмін. Поки що немає указу про помилування, вірогідно, є певні сили в офісі Володимира Зеленського, які хочуть зірвати обмін, обвалити його рейтинг", - підкреслив Рибін.

До цього адвокат виступав із публічною заявою про визначену чітку дату щодо здійснення обміну утримуваними особами. В Україні він захищає росіян Максима Одінцова, Олександра Баранова, Євгена Мефедова.

Також юрист наголосив про узгодженість списків, які, проте, можуть ще трохи змінитися. Нагадаємо, з українського боку у ньому полонені моряки, Олександр Кольченко, Володимир Балух, Павло Гриб, Микола Карпюк, Станіслав Клих. Режисера Олега Сенцова у списку немає.

Як повідомляв ONLINE.UA, представництво президента РФ Володимира Путіна напередодні Дня Незалежності заявило про переговори останнього з українським лідером щодо майбутнього обміну. Сторони розпочали певний прогрес у цьому процесі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?