Чому російська ядерна зброя небезпечна для самої РФ — пояснення Данілова
Категорія
Україна
Дата публікації

Чому російська ядерна зброя небезпечна для самої РФ — пояснення Данілова

Чому російська ядерна зброя небезпечна для самої РФ — пояснення Данілова
Джерело:  online.ua

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, у разі застосування російським диктатором Володимиром Путіним тактичної ядерної зброї по території України відповідь світової спільноти буде миттєвою і радикальною. Окрім того, він пояснив, чому використання ядерної зброї може бути небезпечним для самої РФ.

Джерело: "Говорить великий Львів"

Данілов пояснив небезпеку ядерної зброї РФ для самої Росії

Якщо, не дай Бог, хоч одна ядерна тактична зброя буде використана проти нашої країни, відповідь світу буде миттєвою і вона буде абсолютно радикальна, - попередив секретар РНБО.

Олексій Данілов звернув увагу на те, що мовиться винятково про застосування тактичної ядерної зброї, яка "не може завдати великої площі ураження".

Окрім того, він попередив, що стан російських ядерних арсеналів може бути небезпечним для самих росіян.

Ті арсенали ядерної зброї, які є в Росії, перш за все, є небезпечними для самої Росії. Тому що стан цих арсеналів може бути вкрай небезпечний для тих, хто буде натискати ту кнопку. Бо воно може там і залишитися, але в зовсім іншому вигляді. І коли Путін лякав, що якась Роза вітрів кудись може повертатись, то я можу сказати, що вона може там же і лишитися в тих містах, в яких розташована ця ядерна зброя на території РФ, - наголосив Олексій Данілов.

Секретар РНБО також додав, що з понеділка проходить друга інспекція у прикордонних із Білоруссю областях.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?