Російська журналістка проїхалася по "паспортах ДНР": в мережі веселяться
Категорія
Події
Дата публікації

Російська журналістка проїхалася по "паспортах ДНР": в мережі веселяться

Російська журналістка проїхалася по "паспортах ДНР": в мережі веселяться
Джерело:  online.ua

Російська журналістка Марина Ахмедова жорстко проїхалася по так званих "паспортах ДНР".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки.
Читайте також: Відомому сепаратистові відмовили в "паспорті ДНР": соцмережі веселяться
Ахмедова розповіла про дочку загиблого бойовика, 16-річну Марію, яка жила з мамою і бабусею і зважилася переїхати в Росію. "Вчора була ціла проблема - купити квиток на "паспорт ДНР". Так, звичайно, квиток на паспорт продали, і Маша полетіла. Але спочатку ми намагалися пройти звичайну процедуру - купити квиток через інтернет на звичних сервісах онлайн продажу квитків. Але там, де треба було ввести паспортні дані, виникло питання, адже пропозицій було всього три: російський паспорт, закордонний паспорт, паспорт громадянина іншої держави. Спочатку ми спробували третій варіант - паспорт іншої держави. Донецьку Народну Республіку сервіс наполегливо виправляв на Домінікану", - написала журналістка.
"Після всяких хвилювань було вирішено, що мрія все-таки повинна здійснитися, тому треба їхати з Донецька до Ростова на автобусі їй з бабусею, там в аеропорту купити квиток і чекати вильоту", - продовжила вона.
"Маші - 16 років. У неї є тільки "паспорт ДНР". Вона ні за що не голосувала, нічого не вибирала, вона просто народилася в Донецьку. Світ закритий для неї. Так, Росія відкрита, але це не весь світ. І не прекрасна стара Європа з її чарівними іграшковими містечками, з'являючись в яких ти думаєш - Боже, як чудово, як розмірено і казково, але все одно дякую Тобі, що я тут не живу. А чому світ повинен бути закритий для Маші?", - додала Ахмедова.
"І тут я повернуся до наших балакучих персон від політики і шоубізнесу, які отримують паспорти ДНР в якості сувенірів і влаштовують з цього приводу патріотичні піар-акції. Зайці мої дорогі, ви видайте своїм дітям такі паспорти, а російські здайте. І живіть спокійно з тим, що вони ніколи не побачать світ. А якщо ви так зробити не можете, то не розмахуйте у телеглядачів перед носом своїми сувенірними документами", - резюмувала вона.



Відзначимо, що в соцмережах розкритикували загиблого бойовика, батька дівчинки, а також слова російської журналістки про Європу.


Viacheslav Kharytonov: "Ну хоч батя до успіху прийшов".


Роман Алферьев: "Ну чо, так загиблий тато за це і загинув, хіба ні?".


Julia Egorova: "Що?" Прекрасна стара Європа"? Це туди, куди Україні не треба йти?".


Vadzim Dounar: "О папаня донечці життя влаштував)))"



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський актор і режисер Іван Охлобистін отримав "паспорт ДНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?