Російське командування забороняє евакуювати своїх поранених — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Російське командування забороняє евакуювати своїх поранених — ГУР

Російське командування забороняє евакуювати своїх поранених — ГУР
Джерело:  online.ua

Росії не вдається вирішити проблеми забезпечення своїх військових підрозділів в Україні. Російське командування забороняє водіям здійснювати поїздки на передову, в тому числі і щоб евакуювати поранених.

Джерело: ГУР Міноборони

 Російські командири бояться евакуйовувати поранених через втрату техніки

Щоб уникнути відповідальності за втрату техніки, командири частин матеріально-технічного забезпечення окупаційних військ забороняють водіям здійснювати евакуацію поранених та підвозити продукти і пальне до передових підрозділів. Понад 3 тисячі тилових автомобілів армії агресора продовжують зберігатися у пунктах постійної дислокації, - повідомляє ГУР.

Там зазначають, що з початку військового вторгнення до України, війська матеріально-технічного забезпечення РФ вже задіяли понад 45 % наявної автомобільної техніки.

Проте виявилося, що уся логістична схема росіян неспроможна забезпечити потреби значної кількості військ на відстані понад 100 кілометрів від власного кордону.
У ГУР повідомили, що захисники України вже знищили понад 2200 автомобілів та автоцистерн окупантів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?