Російське місто замерзає через аварію: в соцмережах регіт
Категорія
Світ
Дата публікації

Російське місто замерзає через аварію: в соцмережах регіт

Російське місто замерзає через аварію: в соцмережах регіт
Джерело:  ТАРС

У мережі обговорюють ситуацію в російському місті Пенза, де через вибух на теплоелектроцентралі без опалення залишилися десятки будинків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Заступник начальника міського управління ГО і НС Олександр Дерябін заявив, що через вибух опалення 86 будинків, а також подача води в 68 будинків мікрорайону Шуіст в Пензі буде обмежено.
"У зв'язку з НП на ТЕЦ-1 в мікрорайоні Шуіст від гарячого водопостачання відключені 68 багатоповерхових житлових будинків, 2 школи і 4 дитячих садки, а також міська лікарня №4 на вулиці Світлій. Введено обмеження по подачі теплоносія для 86 житлових будинків, 4 дитячих садів. Обмеження по теплопостачанню введені до моменту перемикання на резервний теплоносій", - сказав Дерябін.
Відзначимо, що температура повітря в місті наразі тримається в районі мінус 20 градусів.

Читайте також: В Росії стався потужний вибух, є загиблі: з'явилося відео
Варто зазначити, що користувачі мережі посміялися над ситуацією в Пензі.








Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Дарницька ТЕЦ майже повністю засипала озеро Гарячка в Києві отруйною вугільною золою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?