Російські депутати звернулися до Путіна з неочікуваною пропозицією
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські депутати звернулися до Путіна з неочікуваною пропозицією

Російські депутати звернулися до Путіна з неочікуваною пропозицією
Джерело:  online.ua

В ході зустрічі депутатів Держдуми РФ з президентом Володимиром Путіним спікер Держдуми В'ячеслав Володін виступив з пропозицією проаналізувати, наскільки положення Конституції РФ "ефективні і не втратили свою сутність", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".

"Закон, і навіть такий основний закон, він не догма", - заявив спікер Держдуми.

До аналізу Конституції Володін запропонував залучити суддів КС, вчених і експертів і зазначив, що його потрібно проводити, "ні в якому разі не замахуючись на засадничі положення".

 "Які саме норми Конституції могли "втратити свою сутність", з виступу Володіна не зрозуміло. За його словами, питання про актуальність Конституції "виникають у суспільстві" напередодні пам'ятних дат - таких, як нещодавнє 25-річчя ухвалення документа", - пише видання.

Реакція президента РФ на пропозицію Володіна в ефірі "Росії 24" не пролунала.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Порошенко виступив з категоричною заявою на адресу Путіна через вибори в Україні. Він заявив, що російський президент ніколи не буде вирішувати, хто буде президентом України — це рішення прийме український народ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?