Російські еліти запланували вбивство Путіна й знайшли йому заміну — ГУР
Категорія
Політика
Дата публікації

Російські еліти запланували вбивство Путіна й знайшли йому заміну — ГУР

Російські еліти запланували вбивство Путіна й знайшли йому заміну — ГУР
Джерело:  online.ua

Найвпливовіші представники російської бізнесово-політичної еліти почали активно формувати групу осіб, яка не підтримує політику очільнику Кремля Володимира Путіна. Українській розвідці вдалося дізнатися, що вони планують скоїти замах на президента РФ.

Джерело:  ГУР

Еліти РФ планують вбивство Путіна — розвідка України

Як стверджують представники ГУР, головна мета цієї групи російських опозиціонерів - негайне відсторонення російського президента від влади, відновлення економічних зв’язків із міжнародною спільнотою, які були зруйновані через початок повномасштабної війни з Україною.

Певна частина російської політичної еліти РФ розглядає як наступника Путіна – директора ФСБ Олександра Бортникова. Саме Бортников останнім часом потрапив у немилість з боку російського диктатора. Офіційна причина опали керівника ФСБ – фатальні прорахунки у війні проти України. Саме Бортников та його відомство відповідали за аналіз настроїв населення України та спроможність української армії. Відомо, що Бортников та деякі інші впливові представники російської еліти розглядають різні варіанти відсторонення Путіна від влади. Зокрема, не виключається отруєння, раптова хвороба, або інша "випадковість", - розповідає українська розвідка.

Представники ГУР також припускають, що саме з цими процесами пов’язаний нещодавній "злив" розташування чеченських підрозділів на півночі Києва.

Цілком можливо, росйська еліта не тільки хоче послабити вплив Кадирова, а також має намір налагодити взаємодію з офіційним Києвом в обхід нинішнього керівництва РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?