Російські фашисти брудно лають Путіна і хочуть йти на Київ - політолог з РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські фашисти брудно лають Путіна і хочуть йти на Київ - політолог з РФ

Російські фашисти брудно лають Путіна і хочуть йти на Київ - політолог з РФ
Джерело:  online.ua

Російські нацисти активно критикують президента РФ Володимира Путіна, адже вважають, що під час початку війни на Донбасі російські війська повинні були йти на Київ і Львів.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив російський політолог, вчений і публіцист Андрій Піонтковський.
Відповідаючи на питання, за що російські націоналісти, той же екс-ватажок бойовиків так званої ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін, критикують помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова, Піонтковський сказав:
«Вибачте, Гиркин НЕ Суркова критикує, а Путіна».
«Це роблять Стрєлков, Бородай (бойовик Олександр Бородай, раніше був одним з ватажків так званої ДНР - Ред.), хоч і менш відкрито, і російські фашисти, такі як Єгор Просвірнін, якому належить відома фраза: "Був національний лідер, а став національний пі**ор". Це так він про Путіна пише», - сказав російський політолог.
«Вони вважають, що треба було йти на Маріуполь, Одесу, Харків, Київ та Львів», - поділився Піонтковський.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Моторолу вбили за розпорядженням Путіна - Андрій Піонтковський про "Новоросію" та цілі Кремля в Україні

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?