Російські окупанти обстріляли житловий будинок в Ірпені
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські окупанти обстріляли житловий будинок в Ірпені

Російські окупанти обстріляли житловий будинок в Ірпені
Джерело:  online.ua

В Ірпені під Києвом російські окупанти обстріляли житловий сектор та зруйнували багатоповерхівку.

Джерело: ДСНС України

Російські окупанти здійснили авіналіт на Ірпінь

За словами мера міста Олександра Маркушина, ракета окупантів у наслідок авіаударів влучила у багатоповерховий житловий будинок.

Наразі на місці працюють підрозділи рятувальників, правоохоронців та військових. Інформація про загиблих та поранених поки що уточнюється.

Ворог також вночі здійснив авіаудар по Житомиру, у наслідок чого загинули двоє людей та ще 16 - отримали поранення.

У наслідок обстрілу постраждали житлові будинки та місцевий перинатальний центр.

Уточнена інформація щодо наслідків повітряного удару в Житомирі. Станом на 07:00 02 березня: підтверджена загибель двох осіб, 16 - отримали травми. Врятовано 12 осіб, з них 6 дітей, яких рятувальники дістали з підвалів напівзруйнованих приватних будинків, - підкреслили в ДСНС.

Наразі ворог також завдає артилерійських ударів по житловим масивам у Лісічанську та Сєвєродонецьку.

Мер Маріуполя повідомляє про безперервні обстріли міста протягом останніх 12 годин.

Нас "утюжать" без зупинки вже протягом 12 годин. Рашистсько-фашистські війська зрівнюють моє рідне місто із землею, - заявив Бойченко.

За його словами, російські окупанти тотально знищують інфраструктуру міста. Через постійні обстріли неможливо забрати тіла загиблих та допомогти пораненим.

У той же час мер Києва Віталій Кличко повідомив, що ворог стягує значні сили у безпосередній близькості до столиці.

Друзі! Дорогі кияни! Ворог стягує сили все ближче до столиці. Вночі обстрілював Білу Церкву, тривали бої в Бучі та Гостомелі. Ми готуємося і будемо захищати Київ. Ворог поширює багато брехні, щоб зламати українців. Довіряйте тільки офіційним ресурсам! Київ стоїть і стоятиме. Ми будемо битися, - повідомив Кличко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?