Російські окупанти розвалюють Крим: опубліковано показове відео
Категорія
Події
Дата публікації

Російські окупанти розвалюють Крим: опубліковано показове відео

Російські окупанти розвалюють Крим: опубліковано показове відео
Джерело:  online.ua

У мережі опублікований відеосюжет, в якому показано, на що перетворюються об'єкти медичної інфраструктури в  анексованому Криму  після окупації Росією.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook «Крим. Реалії».


«Найстаріша грязелікарня в Криму була відкрита в місті Саки в 1840 році. Корпуси розташовувалися неподалік від місцевого лиману, мінеральний бруд якого володіє цілющими властивостями», - сказано в описі до відео.


«Однак після окупації здравниця перетворилася в руїни», - сказано в сюжеті.


На кадрах відео показано, що в старій будівлі без ремонту панує запустіння. На стінах видно написи з попередженнями про аварійний стан будівлі.


При цьому багато старовинних корпусів грязелікарні стали притулком для місцевих бомжів.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явився  відеосюжет, в якому було показано, як російські окупанти "реформували" сферу медицини в анексованому Криму.


На відеосюжеті пропагандистського ЗМІ Росії пенсіонери скаржаться на величезні черги в поліклініках і неможливість записатися на прийом до лікаря. Жителі Криму стверджують, що при Україні "ніколи такого не було".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?