Російські окупанти викрали трьох громадян Ізраїлю в Мелітополі
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські окупанти викрали трьох громадян Ізраїлю в Мелітополі

Російські окупанти викрали трьох громадян Ізраїлю в Мелітополі
Джерело:  online.ua

Віцепрем'єр-міністерка України Ірина Верещук повідомила, що російські загарбники викрали в Мелітополі трьох громадян Ізраїлю. Згодом їх відпустили.

Джерело: Фейсбук Ірини Верещук

В Мелітополі загарбники викрали трьох громадян Ізраїлю

Сьогодні в Мелітополі російські окупанти викрали трьох громадян Ізраїлю: Тетяну Кумок та її батьків – Віру та Михайла Кумок.

Тому, хочу зауважити про Ізраїль. Якщо прямо і просто, Ізраїль не хоче сваритись з росіянами. Через це вони фактично призупинили безвіз з Україною та не дуже підтримують антипутінські санкції. Намагання ізраїльтян помирити нас із росіянами більше схожі на спробу переконати нас почесно капітулювати. Звісно, на таку позицію у політичної еліти Ізраїлю можуть бути певні свої геополітичні та економічні міркування. Але виходить, що ізраїльтяни досі погано знають українців, включаючи українських євреїв. Ми на коліна ніколи не станемо!, - написала Верещук.

Вона додала, що українські євреї та інші українці розчаровані позицією та тональністю Ізраїлю в питанні українсько-російської війни.

Впевнена, що ізраїльський народ на боці України. Напевно, у політичного істеблішменту Ізраїлю ще є час встати на правильний бік, бо, скоріш за все, посередині стояти, зрештою, не вийде, - підсумувала Верещук.

Нагадаємо, 21 березня російські окупанти окрім родини Кумків викрали випускового редактора Євгенію Борян, журналістів Юлію Ольховську та Любов Чайку. Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко повідомив, що наразі усі вони на волі.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?