Російські опозиціонери розповіли, як збираються міняти Путіна: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські опозиціонери розповіли, як збираються міняти Путіна: з'явилося відео

Російські опозиціонери розповіли, як збираються міняти Путіна: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

18 квітня в Лондоні російські опозиціонери Михайло Ходорковський і Євген Чичваркін провели спільну прес-конференцію, на якій розповіли, як збираються  домогтися відходу від влади президента Росії Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал Ekaterina Nikitina.


На прес-конференції опозиціонери оголосили про свій намір "у відносно недалекій історичній перспективі домогтися відходу Путіна і його друзів від влади" і провести "перші абсолютно відкриті, чесні вибори", на які, ймовірно, може знадобитися два роки з моменту відходу нинішньої влади.


На одвічне питання росіян: "Якщо не Путін, то хто?" в рамках прес-конференції відповів Євген Чичваркін: "Я вам скажу, якщо не Путін, то закон. Вірніше, не закон, а право".


"За два роки перехідного періоду ми проведемо ряд реформ, у тому числі, - політичну, яка створить механізм змінюваності влади; судову, яка покладе початок незалежну судову систему в Росії, а також ряд економічних реформ", - пояснили опозиціонери.


Також Ходорковський і Чичваркін пояснили, що вони мають різні погляди, але через єдність їхніх цілей відчули гостру необхідність об'єднатися, і закликали до співпраці всіх однодумців.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  російська пропаганда відволікає увагу від корупції Володимира Путіна на багатства Михайла Ходарковского.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?