Російські партизани спалили військовий літак армії РФ під Владивостоком
Категорія
Події
Дата публікації

Російські партизани спалили військовий літак армії РФ під Владивостоком

Російські партизани спалили військовий літак армії РФ під Владивостоком
Джерело:  online.ua

Представники партизанського руху спротиву Легіону "Свобода Росії" повідомили про спалення військового літака злочинної кремлівської армії у ніч на 10 березня на авіабазі "Центральна кутова" під Владивостоком.

Джерело: Telegram-канал руху Легіону "Свобода Росії"

Що відомо про спалення літака армії РФ на авіабазі під Владивостоком 

Зазначається, що пожежа на авіабазі "Центральна кутова" у місті Артемівськ під Владивостоком спалахнула внаслідок підпалу з боку російських партизанів.

Внаслідок пожежі було знищенно ворожий військовий літак Су-27.

Нічого не сталося" на авіабазі "Центральна Кутова" у місті Артем Приморського краю, де базується 22 гвардійський авіаполк ВКС РФ. Об'єктом практично ритуального спалення став бойовий літак Су-27, - йдеться у повідомленні партизанів.

Росіяни на окупованих територіях України готуються захищатись від проникнення ДРГ

За словами мера окупованого армією РФ Мелітополя Івана Федорова, росіяни на окупованих українських територіях заявили про посилення контролю на блокпостах через нібито загрозу проникнення українських ДРГ.

У Херсонській області Сальдо очікує "проникнення озброєних ДРГ" і змушує росгвардійців ретельно обшукувати машини селян, що їдуть у справах, - зазначив Федоров.

Крім того, біля Мелітополя блокпости встановлюють навіть в заповідній зоні поблизу Бірючого. Федоров припускає, що там їх будують "мабуть, проти бойових гусей і комарів".

В Мелітополі вибіркові перевірки авто і пішоходів можуть влаштувати прямо посеред міста в будь-який момент, - підкреслив мер окупованого міста.

У той же час, за інформацією радника мера окупованого росіянами Маріуполя Петра Андрющенка, протягом п'ятниці, 10 березня, в окупованому місті пролунало близько 20 вибухів.

За його словами, епіцентр вибухів в Кальміуському районі.

Читайте також

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?