Російські пранкери показали створення фейку з інтерв'ю Порошенко: з'явився запис
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські пранкери показали створення фейку з інтерв'ю Порошенко: з'явився запис

Російські пранкери показали створення фейку з інтерв'ю Порошенко: з'явився запис
Джерело:  online.ua

Російський пранкер Володимир Кузнєцов на прізвисько Вован розповів, яким способом він намагався розіграти американське видання New York Times з допомогою фейкового інтерв'ю з нібито президентом України Петром Порошенко.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на мікроблог пранкера в Twitter.

"Найчесніше інтерв'ю Порошенка для New York Times", - написав він і прикріпив відеозапис, на якому зображено, як він спілкується з журналісткою New York Times.

"Нібито президент Порошенко дає інтерв'ю журналістам New York Times про корупцію. Потім організатор інтерв'ю зізнається журналістам, що все це було влаштовано самим Порошенко і його Адміністрацією через помсту журналістам NYT", - підписано відео.

Також Вован надав розшифровку діалогу з журналісткою.

К: Керол Джіакомо: Це Керол (журналістка Нью-Йорк Таймс)

З: Це Сергій (хто організовував інтерв'ю Порошенко)

К: Сергію, скажіть, які у вас відносини з урядом України?

З: Президент Порошенко був дуже злий на вашу минулу статтю про корупцію в Україні. Тому вони (з Адміністрацією Порошенко) вирішили зробити вкидання для Нью-Йорк Таймс, щоб показати, що ваша газета може розміщувати фальшиву інформацію. Тому вони заплатили мені гроші, щоб я це організував.

К: Але чому ви мені це розповідаєте?

З: Тому що вони стали мені погрожувати.

К: Ви в Києві?

З: Так.

К: Ви співробітник української спецслужби, і президентська адміністрація вам заплатила...

З: Я був співробітником, але вже там не працюю.

К: Тобто Адміністрація Порошенко вам заплатила, щоб ви це влаштували?

З: Так.

К: Ми говорили під час інтерв'ю з Порошенко чи з кимось іншим?

З: Ви можете перевірити це у своєму записі.

К: Це так цікаво! Я маю на увазі, це безумство! Адже тепер ми будемо ще гірше ставитися до Порошенка, більш критично. Тому що він і його оточення показали, що з себе представляють.

З: Мене це не хвилює. Я не його фанат і не фанат Януковича. Я просто робив свою роботу. Незабаром мені доведеться покинути Київ.

К: Дякую вам, Сергій, я вам вдячна.

Раніше  Володимир Кузнєцов (Вован) опублікував аудіозапис розмови з адвокатом Надії Савченко Марком Фейгіним від імені представника адміністрації президента України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?