Російські пропагандисти неочікувано прилетіли до Києва - чого хочуть
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські пропагандисти неочікувано прилетіли до Києва - чого хочуть

Російські пропагандисти неочікувано прилетіли до Києва - чого хочуть
Джерело:  online.ua

Скандальні путінські пропагандисти російського каналу Міноборони РФ "Звєзда" неочікувано прилетіли до Києва і навіть уже встигли похизуватися репортажем з Майдану Незалежності. Інформацію про їхнє прибуття вже підтвердив прессекретар ДПСУ Андрій Демченко і прессекретарка СБУ Олена Гітлянська, передає ONLINE.UA.

"Наша знімальна група летить до Києва. Пан президент Володимир Зеленський на пресконференції сам запросив журналістів у гості. Ми вирішили перевірити, чи тримає він обіцянки, чи пропустять нас через митницю. Поруч зі мною оператор в повному спорядженні - техніка та мікрофон з нашим логотипом" (на кадрах з київського аеропорту видно, що на мікрофоні немає логототипу - ред.), - заявили самі пропагандисти.

За їхніми словами, негласна заборона на в'їзд для російських репортерів на Україну діє уже 5 років. Варто зазначити, що у 2017 році відкрите акціонерне товариство "Телерадіокомпанія Збройних сил Російської Федерації" ЗІРКА" було в списку санкцій України.

Що цікаво, скандально відомі пропагандисти зізнаються, що приїжджали в Україну і раніше, під вигаданими приводами: брехали, що їдуть на концерт, на побачення або що чекає хвора бабуся.

"Ми спостерігаємо і якщо будуть порушення - вживатимемо правових заходів", - прокоментували цю ситуацію в СБУ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що скандально відомий кремлівський пропагандист Володимир Соловйов нарешті зважився відповісти на дошкульні слова українського лідера Володимира Зеленського про те, що той в Україні не буває, однак не втомлюється регулярно обливати її брудом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?