Російські пропагандисти озвучили нову страшилку про Київ
Категорія
Події
Дата публікації

Російські пропагандисти озвучили нову страшилку про Київ

Російські пропагандисти озвучили нову страшилку про Київ
Джерело:  online.ua

Російське інформагентство РИА Новости, що входить в холдинг «МІА «Росія сьогодні», в якому перебуває в тому числі пропагандистський російський канал Russia Today, повідомило, що в офіс РІА Новини в Києві нібито увірвалися українські «радикали».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
«Близько 20 осіб увірвалися в офіс агентства РІА Новини в Києві з вимогою припинити роботу відеомосту з містами України, який проходив в рамках З'їзду українських земляцтв Росії», - сказано в замітці російського інформагентства.
"У прес-центр увірвалися 15-20 чоловік, які кричали, що вони активісти Майдану, що вони не дозволять проводити прес-конференції, заблокували камери, вигукували образи та погрози", - розповів керівник прес-центру «РІА Новини Україна» Андрій Бородін.
Читайте також: РосЗМІ розвеселили новим безглуздим фейком про "Азов"
Він також стверджує, що «радикали почали скандувати націоналістичні гасла».
Бородін повідомив, що після журналісти агентства викликали поліцію, після чого активісти покинули офіс «РІА Новини Україна».
У міністерстві закордонних справ Росії назвали інцидент "обурливою витівкою» і висловили своє обурення.
Як повідомляв ONLINE.UA, російське державне інформаційне агентство ТАСС видало нібито гучну новину про коментарі акціонера "ПриватБанку" Ігоря Коломойського про націоналізацію фінустанови, пославшись на фейкову сторінку Коломойського в Facebook.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?