Російські скульптури з гною підірвали соцмережі: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські скульптури з гною підірвали соцмережі: опубліковані фото

Російські скульптури з гною підірвали соцмережі: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

В Якутії в Росії виліпили гігантського півня з гною, при цьому новина викликала шквал іронії в мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на yakutia.info.
«Таттінскій майстер з села Уолба Михайло Боппосов нині вже спізнився з виготовленням традиційної скульптури символу року з гною. Причиною затримки стала травма ноги, через яку майстер лежав в лікарні», - пише видання.
«31 грудня гігантський півень з гною висотою 3,5 метра і довжиною 4,2 метра, був завершений! І нині Уолба виявилася з символом року», - продовжує ЗМІ.
Читайте також: В мережі одним фото показали сумну суть сучасної Росії
У мережі тут же розійшлися фото і скріншоти.
«Ви вибачте, але фраза "цього разу" означає адже, що це не перший подібний арт-об'єкт? А по весні вони його заріжуть і з'їдять», - іронізує в Facebook журналіст Paul Neumann.
«Так це вони вже давно так імпортозаміщаються! "Замінив мармур. Якутський селянин робить скульптури з гною" - найперша видача в гуглі. Карго Іванович Мікеланджельскіх. Підкиньте йому ідею Сталіна виліпити, ну або кого посучасніше - матеріал-то для будь-якого кремліна ідеально підходить», - процитував журналіст.



Як повідомляв ONLINE.UA, в березні 2012 року казахстанських фермерів зобов'язали платити за гній, який виробляє їх худоба.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?