Російські снайпери на Донбасі обстрілюють бойовиків - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські снайпери на Донбасі обстрілюють бойовиків - що відомо

Російські снайпери на Донбасі обстрілюють бойовиків - що відомо
Джерело:  online.ua

Російський агресор перекинув в ОРДЛО снайперів, але вони випадково обстрілюють самих бойовиків так званих "ДНР" та "ЛНР". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Міністерства оборони України.

За даними розвідки, причиною інцидентів стала відсутність належної комунікації між ватажками окупантів.

Кремлівське командування завдяки снайперам посилило угрупування "ДНР" та "ЛНР". Військовослужбовці ЗС РФ маскуються під бойовиків, позбавляючись кадрової форми, та воюють на Донбасі у парах.

"Відсутність взаємодії між прибулими російськими спецпризначенцями та найманцями з окупаційних військ призвела до зростання втрат серед останніх. Так, внаслідок ведення російськими снайперами "дружнього вогню" зросла кількість випадків поранень особового складу в 1 АК ЗС РФ", - стверджує Міноборони.

Слід зазначити, що цей випадок — не єдина й не перша ознака активності російських снайперів у регіоні. Паралельно російські та інші закордонні медіа інформують про виявлення таких спецпризначенців на війнах у Сирії та Лівії.

Як повідомляв ONLINE.UA, у президента РФ Володимира Путіна запропонували новий план для врегулювання війни на Донбасі. ЗМІ оприлюднили його ледь не буквальний текст, який включає загалом 12 пунктів. Вони пов'язані з різними аспектами конфронтації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?