Російські солдати на Донбасі скоїли цинічний злочин
Категорія
Події
Дата публікації

Російські солдати на Донбасі скоїли цинічний злочин

Російські солдати на Донбасі скоїли цинічний злочин

Російські військові на Донбасі увірвалися в будинок мирного жителя Новоазовська і, погрожуючи зброєю, пограбували його, а також згвалтували жінку, яка перебувала в приміщенні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони України.
"5 січня кадрові російські військовослужбовці, які проходять службу в складі 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), увірвалися в будинок цивільної особи і здійснили пограбування і зґвалтування жінки", - повідомили розвідники.
Також стало відомо, що командування російських військ намагається знайти кандидатів для проходження служби на Донбасі на командних посадах.

Читайте також: На йманець з Білорусі відверто розповів, як вбивав українців на Донбасі
У свою чергу багато російських офіцерів намагаються ухилиться від цих відряджень, симулюючи хвороби і оформляючи довідки про складні сімейні обставини.
"Керівництвом ЗС РФ активізовані заходи з відбору кандидатів на командні посади в з'єднання і частини 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) Армійського корпусу Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного Військового округу (Ростов-на-Дону) серед офіцерського складу інших військових округів Росії для забезпечення ротаційних заходів в зимово-весняний період 2017 року», - зазначили у відомстві.
Співробітники ГУР заявили, що "кандидати проходять медичне обстеження і атестаційні комісії за місцем проходження служби".
"Більшість кандидатів намагається симулювати захворювання і оформляти довідки за сімейними обставинами з метою уникнення відряджень", - резюмували розвідники.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше бойовики ЛНР вирішили порушити кримінальну справу на українських волонтерів сайту "Миротворець", які виклали в мережу інтимні фото дружини одного з ватажків ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?