Російські соціологи вибачилися перед Путіним за погані цифри: в соцмережах сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські соціологи вибачилися перед Путіним за погані цифри: в соцмережах сміються

Російські соціологи вибачилися перед Путіним за погані цифри: в соцмережах сміються
Джерело:  Левада-центр

В аналітичному центрі "Левада-центр" принесли президенту Росії  Володимиру Путіну  вибачення за публікацію звіту, в якому йде мова про погіршення ставлення росіян до нього на третину, що розсмішило користувачів мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Левада-центру".


Відзначимо, що при публікації результатів опитування переплутали графи "погіршення" і "поліпшення", і в звіті було зазначено, що ставлення громадян на третину погіршилося, за що директор аналітичного центру Лев Гудков приніс публічні вибачення.


Читайте також: Мало відсотків: мережу насмішило визнання Путіна політиком року в Росії


"Уточнені дані свідчать про зростаючу поляризацію оцінок Володимира Путіна, але не настільки значну, як це виглядало в таблиці, опублікованій раніше на нашому сайті. В цілому можна сказати, що ставлення основної маси опитаних не змінилося («не змінилося» - 55%, в 2012 році, до кримської кампанії, такий варіант відповіді вибрали 74%), «погіршилося» у 14% (у 2012 р - 10%), «покращилося» - у 29% (було 10%)", - йдеться в зверненні центру.


"Оскільки ці дані стосуються вкрай «чутливих моментів» тематики відношення до влади і «національного лідера», ми вважаємо за необхідне не просто виправити спотворення, але і порозумітися, - також говориться в тексті повідомлення. - Оскільки ця технічна помилка багатьма нашими «доброзичливцями» і критиками як з числа прокремлівських політиків, так і з налаштованих опозиційно до них, може сприйматися як чисто кон'юнктурна правка даних опитувань, то ми вважаємо важливим підкреслити, що для таких оцінок і суджень немає ніяких підстав".


Користувачі соцмереж посміялися над ситуацією. Так, користувач Єгипетський оркестр написав: "Метод Кадирова "лікування вибаченням" набув поширення навіть серед неурядових організацій".




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в соцмережах сміялися над роздутими цифрами рейтингу Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?