Російські спортсмени масово відмовляються від країни заради участі в змаганнях
Категорія
Спорт
Дата публікації

Російські спортсмени масово відмовляються від країни заради участі в змаганнях

Російські спортсмени масово відмовляються від країни заради участі в змаганнях
Джерело:  Р-Спорт

11 російських легкоатлетів подали заявки до Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF), щоб виступати на міжнародних змаганнях під нейтральним прапором.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Р-спорт".

Читайте: За ймаються сексом: Мутко оригінально пояснив чоловічу ДНК в пробах російських спортсменок


Індивідуальні заявки на участь в міжнародних турнірах подали володарка золота командного чемпіонату Європи-2015 в метанні диска Катерина Строкова, срібний призер чемпіонату Європи-2012 в штовханні ядра Ірина Тарасова, спринтер Христина Сівкова, стрибуни з жердиною Ілля Мудров і Ольга Мулліна, Катерина Івоніна, що спеціалізується на стипль-чезі, чемпіонка світу в стрибках у висоту Марія Кучіна, чемпіон світу 2015 року в бігу з бар'єрами Сергій Шубєнков, а також стрибунка з жердиною Анжеліка Сидорова і бігунки Анастасія Калина і Олена Коробкіна.


Спортсмени готові відмовитися від російського прапора заради того, щоб отримати можливість брати участь в міжнародних турнірах.


Читайте:

Укра

їна офіційно приєдналася до вимоги ізолювати Росію від спорту


Нагадаємо, IAAF тимчасово відсторонила Всеросійську федерацію легкої атлетики (ВФЛА) через численні порушення антидопінгових правил.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?