Російські священики вчаться стріляти: мережу шокувало відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські священики вчаться стріляти: мережу шокувало відео

Російські священики вчаться стріляти: мережу шокувало відео

Мережу шокувало відео, на якому російських священиків навчають поводитися зі зброєю і стріляти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook луганського блогера Савелія Вассермана.
На відео, яке з'явилося на російському пропагандистському каналі Звезда, видно, як військовий проводить зі священнослужителями заняття по темі "Система живлення гармати 2А42", яка встановлена ​​на бойовій машині БМП-2.
Священики слухають уважно свого викладача, а також старанно за ним конспектують. Після теоретичної частини лектор переходить до практичної і пропонує служителям церкви завантажити припаси в стрічки гармати.
"Там на другій хвилині луганський поп начебто тренується прищеплювати любов до Бога. Возлюби ближнього, відіжми у нього, убий в ім'я христа нашого. Амінь Аллаху Акбар, невірні", - прокоментував відео Савелій Вассерман.
Ірина Козирєва: "Ох ти ж ...".
Олександр Дашевський: "Це чо це?!"


Як повідомляв ONLINE.UA, користувачів мережі шокували фото, на яких російські священики відвідали російську авіабазу Хмеймім в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?