Російські тюремники показали фото Олега Сенцова з лікарні
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські тюремники показали фото Олега Сенцова з лікарні

Російські тюремники показали фото Олега Сенцова з лікарні
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 28 вересня, українського політв'язня Олега Сенцова вивезли з російської колонії в Лабитнангі в міську лікарню. Там режисерові, який голодує вже майже п'ять місяців, провели обстеження, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу УФСВП РФ.

Російські тюремники також опублікували фото Олега Сенцова в лікарні. На знімку зображений режисер в той момент, коли його оглядає лікар.

 Олег Сецнов в лікарні (фото - fsin.su)

"З огляду на результати проведеного обстеження, Олегу Сенцову проведена корекція лікування", - прокоментували тюремники фото, але не назвали ніяких конкретних фактів про здоров'я та стан голодуючого бранця Кремля.

Нагадаємо, Олег Сенцов оголосив безстрокове голодування 14 травня 2018 року. Він вимагає відпустити всіх українських політв'язнів і відмовляється припиняти голодування і лягати в лікарню, незважаючи на загрозу для власного життя.

У Путіна відмовляються звільняти Сенцова, якого незаконно утримують в російській колонії нібито за тероризм. У Кремлі вимагають, щоб Сенцов особисто попросив про помилування Путіна, але режисер заявив, що не буде цього робити.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Сенцову присвоїли звання почесного громадянина Парижа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?