Російські війська роблять в Криму те ж, що і на Донбасі - український розвідник
Категорія
Події
Дата публікації

Російські війська роблять в Криму те ж, що і на Донбасі - український розвідник

Російські війська роблять в Криму те ж, що і на Донбасі - український розвідник
Джерело:  online.ua

Екс-розвідник, який воював в АТО, інструктор-волонтер Олег (Птах) Бондаренко стверджує, що російські війська роблять в Криму те ж, що і на Донбасі, проводять точно такі ж навчання і передислокацію.
Про це Бондаренко сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Ми порівнювали те, що бачили на окупованих територіях, з тим, що у них стоїть на кордоні. Туди ми теж літали. Один раз вийшло полетіти і пролетіти уздовж кордону. Там стоїть ця ж техніка. З такими ж маркуванням. Все - те ж саме. У тому ж бруді, до речі кажучи, в такому ж. Отже, ми можемо констатувати: вони там є", - зазначив екс-розвідник.
"Питання - чому про це не йдеться, чому не загострюється увага, яка мотивація - це, напевно, питання до тих, хто про це говорить. Або мовчить", - додав він.

Читайте також: Убивство жителя Горлівки виявилося провокацією бойовиків ДНР: з'явилися подробиці
За його словами, в Криму і на Донбасі - навіть техніка одна і та ж, з тим же маркуванням.
"Ще на початку 2015-го року ми вже літали та бачили. Реально. Ось, весна-літо-осінь 2015-го року - ми вже чітко бачили, що робиться в Джанкої на полігоні бомбометання, що робиться в Новоазовську. Ідентичні штуки були. І там, і там. Однакове все. Навчання було однакове. І техніка, маркування техніки, і номера бортові техніки... Ми бачили ці танки, потім бачили ті там. Це одне й те саме. Тільки передислокували туди і сюди. Тобто частини, швидше за все, були одні й ті ж", - резюмував Бондаренко.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Якщо здамо Донбас, відхопити частину України захочуть ще три держави - розвідник

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?