Російські війська знову обстріляли плавні в Херсоні. Є загиблий та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські війська знову обстріляли плавні в Херсоні. Є загиблий та поранені

Російські війська знову обстріляли плавні в Херсоні. Є загиблий та поранені
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 24 березня, Херсон зазнав чергового російського обстрілу. Цього разу під удар потрапили плавні, одна людина загинула, ще одна отримала поранення.

Джерело: голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін

Наслідки російського обстрілу Херсона

Внаслідок обстрілу армії РФ у Херсоні постраждали дві мирні людини. Окупанти вдарили по плавнях.

Двоє чоловіків встигли перетнути річку. На березі їх вже чекали медики, але, на жаль, 55-річний чоловік помер від осколкового поранення у груди, - зазначив голова ОВА.

За словами Прокудіна, ще один постраждалий – 77-річний херсонець, який отримав поранення кінцівок та грудної клітини. Бригада "швидкої" госпіталізувала його до медзакладу в стані середньої тяжкості.

Також російська армія обстріляла складське приміщення. Загоряння швидко ліквідували рятувальники, які прибули на виклик.

Ранковий обстріл на Херсонщині

Зранку 24 березня росіяни вкрили масованим артилерійським вогнем Білозерку.

Поруч немає жодного військового обʼєкта, військові РФ прицільно били по домівках мирних жителів області. І це в час, коли люди ще спали у своїх оселях.

На жаль, цього ранку російська армія забрала життя однієї людини, четверо осіб – поранені, - йдеться у повідомленні.

Двом постраждалим допомогу надали на місці медики, які оперативно прибули на місце ворожого обстрілу. Ще двох жінок з тяжкими пораненнями бригада “швидкої” шпиталізувала, нині лікарі борються за їх життя.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?