Російські військові спочатку не були готові стріляти в українців - політолог з РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські військові спочатку не були готові стріляти в українців - політолог з РФ

Російські військові спочатку не були готові стріляти в українців - політолог з РФ
Джерело:  online.ua

Російський політолог і соціолог Михайло Тульський вважає, що російські військові не були готові стріляти в українців, і тому з лютого 2014 року в Росії відбулося ужорсточення антиукраїнської пропаганди.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
І це найрадикальніше посилення-ужорсточення телепропропаганди (а також пропаганди в інтернеті і газетах) разів у 100 - тобто одразу на кілька порядків - знадобилося Путіну зовсім не для якогось "підняття рейтингу", який і до цього був, може, не так на найвищому рівні, але на середньо-високому, цілком задовільному", - розповів політолог.
"Мета величезного посилення путінської пропаганди з лютого 2014 була в тому, щоб агітувати все населення, а головне - військових, проти України, за війну з Україною, адже спочатку навіть ті військові, які раніше стріляли і вбивали, не були готові стріляти в українців. Саме тому, до речі, Путіну знадобилося кидати на війну проти України чеченців, абхазів, осетин, дагестанців і інших кавказців, а також і бурятів з тувинцями - для всіх них українці не брати", - зазначив Тульський.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: До війни з Україною Путіна підштовхнули дві людини - російський політолог.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?