Російські загарбники спускають на Харків снаряди на парашутах
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські загарбники спускають на Харків снаряди на парашутах

Російські загарбники спускають на Харків снаряди на парашутах
Джерело:  online.ua

Харків почали бомбардувати новим видом бомб. Росіяни спускають їх на місто на парашутах. Про це повідомляє Харківський міський голова Ігор Терехов. 

Джерело: Телеграм Терехова

На Харків спускають бомби на парашутах

Мер Харкова звернувся до мешканців міста і попросив їх не наближатися до таких парашутів і одразу повідомляти в спецслужби при їхньому виявленні.

Півтора місяця ворог бомбить Харків. Два останні дні, поряд із мінами, снарядами, "Градами", Харків стикається з бомбардуванням новим видом бомб. Російський агресор спускає їх на парашутах. Прошу вас у жодному випадку не наближатися до них та одразу повідомляти про це рятувальників за телефонами 101 або 112, - сказав Терехов.

Мер також закликав харків'ян за можливості перебувати в укриттях, бомбосховищах, на станціях метрополітену.

Фото - Суспільне. Харків

Терехов також повідомив, що у місті зруйновано 1716 будинків.

Мета агресора зрозуміла — викликати паніку та зламати наш дух. Але ми не дозволимо цьому статися. Закликаю за можливості, особливо у нічний час, перебувайте в укриттях, бомбосховищах, станціях метро.

Через війну багато людей залишилися без роботи та зіштовхуються з труднощами. Від завтра ми збільшуємо роздачу гуманітарної допомоги — продуктів та предметів першої необхідності. Їх стане більше.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?