Російські ЗМІ видали божевільний фейк про СБУ і Джемілєва
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські ЗМІ видали божевільний фейк про СБУ і Джемілєва

Російські ЗМІ видали божевільний фейк про СБУ і Джемілєва

Кремлівські ЗМІ в черговий раз видали неймовірну дурість і заявили, що Служба безпеки України звинуватила  лідера кримськотатарського народу Мустафу Джемілєва в шпигунстві на користь Туреччини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на фейковий матеріал, опублікований РІА Новинами.
При цьому звідки взялася така інформація, російські "журналісти" не повідомили, хоча й запевнили, що "джерела" в російських спецслужбах нібито підтвердили достовірність даних.
У своєму повідомленні пропагандисти посилаються на "документи" 2012-2013 років, в яких нібито йдеться про контакти Джемілєва з Турецьким агентством міжнародного співробітництва та розвитку (TIKA), а також про виділення Анкарою коштів на діяльність меджлісу і пов'язаних з ним структур.
В одному з паперів нібито повідомляється про "наявність в діях лідера меджлісу прямих ознак причетності до агентурної мережі турецької розвідки".
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Мустафа Джемилєв попередив Росію, що в разі початку етнічних чисток в Криму на півострові буде задіяний "батальйон смертників".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?